Preform – Persondatapolitik 

1. Dataansvarlig 

Preform A/S 
Fuglevangsvej 48
8700 Horsens 
Email: info@preform.com 
Tlf. +45 75626477
CVR. 12806337 

 

2. Hvilke personoplysninger indsamler vi til, at opfylde aftale mellem os og jer som virksomhed

Vi indsamler personoplysninger om jeres virksomhed, samt personlige kontaktoplysninger - hvis dette er nødvendigt. 

Du kan som udgangspunkt ikke være kunde hos os hvis du ikke giver os følgende data:

Virksomhedens navn og CVR nr., adresse, e-mail, tlf. nummer. 

Yderlige informationer indsamles kun, ved de oplysninger som du som kunde selv giver til os. 

*Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. 
Ønsker du at trække dit samtykke tilbage, sletter vi alle oplysninger vi har om din virksomhed, og ansatte i vores system. 

Brugen af personlige oplysninger
Vi bruger udelukkende dine personoplysninger til, at kunne afvikle vores aftale og partnerskab. 
Ved at give os dine personlige oplysninger godkender du, at vi videregiver dine oplysninger til tredjemand i form af fragtselskab. 

Vi videregiver ikke dine personlige oplysninger til andre, som ikke er med til at fyldestgøre vores aftale. 

 

3. Indsigt i dine registredede personlige oplysninger 

Ønsker du adgang og indsigt i dine registrede personlige oplysninger, bedes du rette hendvendelse til info@preform.com

Har vi registreret nogle forkerte oplysninger, har du ikke selv mulighed for at rette dem. Her bedes du også rette henvendelse til info@preform.com

*Du har mulighed for at rette klage til Datatilsynet, hvis du har indsigelser til vores behandling af dine personlige oplysninger. 

 

4. Sletning af dine personoplysninger 

Dine personoplysninger bevares så længe vores partnerskab er aktivt. 

Ved endt partnerskab slettes eller anonymiseres dine oplysninger. 

*Du har altid ret til at få dine personoplysninger slettet. I dette tilfælde ved det også medfører endt partnerskab. 

 

5. Dataportabilitet 

Du har ret til at få vores indsamlede persondata omkring din virksomhed udleveret. Ønskes dette, bedes der rettes henvenelse til info@preform.com 

 

6. Vores rolle som databehandler 

Da vi har dropshipping som en ydelse, betyder det også at vi behandler nogle af de personoplysninger, som du som dataansvarlig videregiver til os, 
for at fyldestgøre din aftale med egen kunder. 
Vi videregiver kun disse personoplysninger til jeres egen fragtmand, eller aftalt fragtselskab. Alt i forbindelse med at opfylde aftale. 

 

7. Ændring af persondatapolitik 

Skulle der i fremtiden ske betydelige ændringer i persondatapolitikken, giver vi dig besked herom. Samt vil dette fremgå på vores website, 
så det er synligt for alle. 

 

Sidst ændret Maj 2018.