Hvem er Preform?

Preforms historie, mission og vision

Preform A/S er en gammel handelsvirksomhed fra 1989. I tidernes morgen producerede vi selv vores varer på egen fabrik i Danmark, men tiderne er skiftet, og nu køber vi størstedelen af vores varer hjem fra forskellige producenter i hele verden, som vi sælger videre på B2B markedet i Skandinavien og Europa.
Det betyder, at du hos Preform får adgang til et komplet sortiment af møbler og brugskunst uanset størrelse af din virksomhed.

Udover vores primære aktivitet som består af indkøb og videresalg af boligmøbler, boligtilbehør, skind og brugskunst, har vi hos Preform et bredt netværk af produktionssamarbejdspartnere. Det betyder at vores kunder har muligheden for at designe deres egne varer efter ønske, og købe direkte til egen lager.
Hos Preform gør vi alt for, at fremstille og sælge de varer som vores kunder ønsker, og deres kunder efterspørger. Det betyder også, at vi fornyer vores varesortiment flere gange om året, for altid at være med på de nyeste trends og tendenser. Gennem de seneste år har vi bevæget os fra lavpris produkter, til at arbejde med højere kvalitet og bedre materialer. Dette gør vi for at imødekomme ønsker fra vores kunder og slutforbrugeren. Det er vigtigt for os hos Preform altid, at garantere vores kunder god service og den bedst mulige kvalitet til prisen. Alle vores produkter stærke på funktionalitet, kvalitet og design.    

- Dette kalder vi overkommelig luksus
- Så hvis du kan li’ vores design, vil du elsker vores pris!

Vi adskiller os fra markedet, idet vi selv importerer, designer og får produceret produkter via vores samarbejdspartnere. Det sætter størstedelen af vores kunder stor pris på, da vi kan imødekomme selv de mest unikke krav og ønsker. Vores producenter giver os en konkret sikkerhed i vores supplychain og sikre vores kunder markante fordele i forhold til skarpe priser, kvalitetssikkerhed og leverancehastighed. Preform tager socialt ansvar meget alvorligt. Det er vigtigt for os, at alle vores leverandører udviser social ansvarlighed både overfor miljøet og deres ansatte samt at alle vores produkter er produceret på forsvarlig vis.

Hos Preform lagerfører vi størstedelen af vores sortiment hvilket gør, at vi kan garantere vores kunder hurtig levering samt leveringssikkerhed i topklasse.
Skulle der forekomme en reklamation har Preform ligeledes et stort lager af reservedele, som garantere hurtig behandling af et hvert problem der måtte opstå.

Vi er et ungt team, som arbejder hårdt på, altid at have tilfredse og glade kunder! Dette gør vi ved at ligge stor vægt på vores personlige relationer til alle vores kunder. Hos Preform findes der ingen store eller små kunder, men kun samarbejdspartnere.

På vores adresse i Horsens, finder i vores showroom og fotostudie. Her er vores kunder altid velkomne til, at komme på besøg til en kop kaffe, og gå på opdagelse efter nye og spændene produkter. Vi hos Preform har også vores eget ” in-house” fotostudie, hvor vi har mulighed for at lave special marketingsmateriale til vores kunder efter forespørgsel.

House of Sander

House of Sander er vores eget ny-opstartede brand. Det er et brand vi er stolte af, og som skal repræsentere den nordiske stil. Produkterne bærer præg af vel overvejet design og funktionalitet. Vores materialer er brugervenlige, hvilket vil sige, at fx. stolene er lavet i PU og derfor nemme at rengøre. Vores produkter kan derfor også bruges til både det private hjem, men også i fx. hoteller, restauranter, caféer mm.

House of Sander er nyt på marked, men vi udvikler hele tiden og I vil derfor se mere til dette i fremtiden.

 

Dropshipping – internetvirksomheder

Hos Preform vil vi gerne gøre os selv mere attraktive i et konkurrencepræget marked. Derfor tilbyder vi også dropshipping til vores internetkunder.
Alle nye internetkunder har mulighed for frit at vælge X antal produkter fra vores varekatalog, de kan forhandle på deres webshop. Kunden forpligter sig på ingen måde til, at købe større varepartier hjem, og undgår derfor, at binde likviditet i et varelager. Dette er med til, at gøre vores kunder mere konkurrencedygtige i et presset online marked. Preform varetager lagerbeholdning, det eneste du skal gøre er, at have en aftale med en fragtmand og sende label igennem til os, når du aflægger en ordre.

Vi har store erfaringer med disse dropshipping kunder, og er derfor altid klar på et nyt samarbejde.